Samen zorgen voor verbinding

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen met hart voor de zorg en de medemens. Empathische professionals die met liefde hun vak uitoefenen. En die net als ons geloven dat échte aandacht leidt tot betere zorg. Verpleegkundigen en verzorgenden die een beeld hebben van hoe het beter kan. En vanuit dat gedachtegoed dag in dag uit vertrouwde zorg verlenen. Zónder haast, en mét verbinding. En dat in een ontspannen en plezierige werksfeer. Want werken moet ook leuk zijn.

Bij mijn oude werkgever zag ik veel dingen die mijns inziens anders konden. Minder haast en meer aandacht voor cliënten bijvoorbeeld. Met een luisterend oor, een professionele houding en met wat humor op z’n tijd.

Hier nemen we de tijd voor bezoeken aan onze cliënten. En kijken we waar zij op dat moment behoefte aan hebben zodat ze zich prettig voelen. En dat is erg belangrijk.

Hier nemen we de tijd voor bezoeken aan onze cliënten. En kijken we waar zij op dat moment behoefte aan hebben zodat ze zich prettig voelen. En dat is erg belangrijk.

Bij mijn oude werkgever zag ik veel dingen die mijns inziens anders konden. Minder haast en meer aandacht voor cliënten bijvoorbeeld. Met een luisterend oor, een professionele houding en met wat humor op z’n tijd.

Werken bij UmbraZorg

Pensioenfonds
PFZW

Hecht team en goede werksfeer

Studie-
mogelijkheden

Collectieve
zorgverzekering

Eindejaarsuitkering en sportabonnement

Regionaal
werkgebied

Werken bij UmbraZorg

Pensioenfonds
PFZW

Hecht team en goede werksfeer

Studie-
mogelijkheden

Collectieve
zorgverzekering

Eindejaarsuitkering en sportabonnement

Regionaal
werkgebied

Ik volg al werkend een opleiding en leer veel in de praktijk. Ik ben ze nog altijd zo dankbaar voor deze mogelijkheid. Werken in de zorg en bij UmbraZorg is écht mijn ding, zo is gebleken. En ik zou dan ook nooit meer anders willen.

Hier werken we met hart voor de cliënt, luisteren we naar elkaar en helpen we waar we kunnen.
Werken bij UmbraZorg voelt als een warm bad.
Ik heb het hier enorm naar mijn zin.

Ik volg al werkend een opleiding en leer veel in de praktijk.
Ik ben ze nog altijd zo dankbaar voor deze mogelijkheid.
Werken in de zorg en bij UmbraZorg is écht mijn ding, zo is gebleken. En ik zou dan ook nooit meer anders willen.

Hier werken we met hart voor de cliënt, luisteren we naar elkaar en helpen we waar we kunnen.
Werken bij UmbraZorg voelt als een warm bad.
Ik heb het hier enorm naar mijn zin.

Ons team

Onze visie: echte aandacht leidt tot betere zorg